1.1.2017

Cloud Solutions CS Oy juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland –kampanjassa

Cloud Solutions on mukana Made by Finland -kampanjassa, joka on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Made by Finland juhlii Suomen suurta juhlavuotta, rohkaisee tuntemaan ylpeyttä monimuotoista suomalaista työtä kohtaan ja kertoo, millaisella työllä suomalaista hyvinvointia rakennetaan.

Olemme jo Cloud Solutions:n perustamisesta lähtien liputtaneet voimakkaasti suomalaisen työn puolesta ja omalla työllä auttaneet suomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä parantamaan omaa kilpailukykyään ja tehokkuuttaan.

Made by Finland -kampanja kutsuu kaikki suomalaiset kertomaan ja keskustelemaan omasta työstään. Kampanja tulee pitämään sisällään vuoden aikana muun muassa monipuolisia tapahtumia ja tilaisuuksia, valtakunnallisen Avoimet ovet -tapahtuman, Klaus Härön ohjaaman Seuraavat sata vuotta -filmin ja suomalaista työtä käsittelevää tutkimusta.

Lisätietoja:
Timo Mäkinen, toimitusjohtaja, Cloud Solutions CS Oy, p. 050 506 3780, timo.makinen@cloudsolutions.fi
Tero Lausala, toimitusjohtaja, Suomalaisen Työn Liitto, p. 050 407 2623, tero.lausala@suomalainentyo.fi

Made by Finland -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton, sen jäsenten ja yhteistyöorganisaatioiden yhteinen Suomi 100 -juhlavuoden kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä ylpeyttä suomalaista monimuotoista työtä kohtaan. www.madebyfinland.fi

Cloud Solutions CS Oy on konesaliratkaisuihin, kyberturvallisuuteen, virtualisointi- ja suojattuihin pilviteknologioihin keskittynyt yritys. Yrityksen erikoisosaamista on IT-palveluautomatisoitujen private cloud- ja hybrid cloud- ympäristöjen suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito. Neuvonantajapalvelumme tukee asiakkaitamme muutoshankkeissa ja kyberuhkien torjunnassa.